mysillylittleworld

All day and all of the night

Jeg er elendig til å blogge!

La oss bare bekrefte det først og fremst. Her er likevel en liten oppdatering fra de siste ukene. For en måned siden fikk jeg tilbud om jobb som et ansvarlig påkleder i oppstartsperioden av Annie på folketeateret nå i høst.

Forige fredag var det premiære. Det var min første ordentlige forestilling hvor jeg var alene med fullt ansvar. Det var utrolig nervepirrende, men det gikk over all forventning. Alt satt både på scenen og bak og vi fikk fantastisk kritikk fra både VG, dagbladet og av selveste Mona Levin i aftenposten.

28LIV9933143414_72_5111520a

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra før har jeg hatt en full jobb i barnehage, så nå har jeg hatt to fulltidsjobber de siste tre ukene. Jeg koser meg masse med livet som det er. På dagtid har jeg mine småbarn som jeg kan leke med og på kvelden jobber jeg med 95 barn på teateret og hjelper både de og rollene med kostymer under forestillingen.

Det er lite tid til overs for andre ting, men når man har så sosiale arbeidsplasser gjør det ingenting. Så deilig å få gjøre akkurat det jeg ønsker å gjøre og virkelig kose meg.

-Silje M. B.

Reklamer
This entry was published on oktober 5, 2013 at 5:55 pm and is filed under Design, kreativitet, Life. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: