mysillylittleworld

I could have danced all night

 

 

 

 

 

Da har jobbingen kommet i gang og jeg elsker det ❤ Jeg har fått jobb som Kostymeassistent på My Fair Lady produksjonen som skal settes opp på folketeateret i Oslo.

Det er masse å gjøre og det er jobb hver dag, men nå har vi satt i stand lokalene på Folketeateret. Vi hentet en del kostymer på Oslo Nye og Operaen som vi låner for produksjonen. Siden vi bare er tre som utgjør systua er det ikke så mye tid til å sy 150 kostymer, men masse omsøm og detaljer og hattemaking. Vi har også kjøpt inn verdens mest fantastiske ballkjoler som skal brukes i ballscenen og vi planlegger allerede masse kostymer til Ascot- scenen (bildet).

Mye er likt med filmens uttrykk og jeg må si jeg er veldig fornøyd med det.

I morgen skal vi ha kostymeprøve med Nina Hammarklev som skal spille hovedrollen. Det blir første gang jeg er med på det, så jeg satser på at det blir bra.

Reklamer
This entry was published on november 24, 2012 at 9:29 pm and is filed under Design, kreativitet, My Fair Lady. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Én tanke på “I could have danced all night

  1. Syns det er så råbra at du trives sånn i jobben 😀 Og enda bedre – at du har fått jobben 😀 Lykke til, gleder meg til å se deg i jula, du aner ikke! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: