mysillylittleworld

where would we be without company

I morgen er det fredag og jeg skal kose meg med min gode venninne som skal bli med meg ut å drikke litt, uten penger vel å merke. Gleder meg masse til litt ordentlig ansvarsløs kos 

foto: Maiken Engh

I går kom jeg i gang med trening igjen. Har sitti med intens lyst til å gjøre noe effektivt  og har virkelig vært flink.

Jeg startet med et veldig lett treningsprogram for å komme lett i gang med en halvtimes joggetur med raskt tempo. Deretter ble det styrketrening med kjæresten. Bare litt ryggøvelser og situps og pushups. Og så klart en avslutning med lang tøying.

i tillegg strikket jeg også verdens søteste babyskjerf. Tenker å legge ut bilde og oppskrift i morgen. Det blir en liten julegave til min kommende niese Emilie. Gleder meg masse til å bli tante igjen.

Også har det blitt masse husrydding, kaffedrikking og musikk. Fikk laget en utrolig god treningsspilleliste som virkelig gjør meg gira på å trene.

Reklamer
This entry was published on november 15, 2012 at 8:22 pm and is filed under Life. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Én tanke på “where would we be without company

  1. Bare vent til Emilie kommer ut, da kan vi gå turer.. da blir det masse trilleturer i snøen.. he he.. Jeg må jo trene meg opp igjen..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: