mysillylittleworld

Alenetid

På søndag dro min kjære til Tanzania for en ukes tur med skolen. Mens han er i varmen sitter jeg her hjemme i kulda med en forkjølelse, kosebamse og mange venninner som tar vare på meg

Ellers har tiden i det siste gått med til litt vinglete tanker om hva jeg vil bli når jeg blir stor. Dette blir vel fjerde gang jeg avbryter et studium og prøver meg på et annet, men denne gangen tror jeg det er riktig. Jeg planlegger å ta opp et par fag på UIO i psykologi slik at jeg kommer meg et halvt år nærmere en full bachelorgrad før jeg vil ta fysioterapi. Så vi får se hvordan det løser seg, men jeg håper det kommer til å fungere denne gangen. Det jeg i alle fall er sikker på er at jeg vil inn i helsesektoren, so at least that narrows it down.

Men nå skal jeg bruke de neste dagene på å nyte litt alenetid for meg selv hvor jeg kan gjøre akkurat det jeg vil. Så da blir det vin, pizza og tv-serier i kveld før jeg endelig begynner å jobbe med litt skoleoppgaver i morgen. Må jo fullføre halvåret i alle fall.

Reklamer
This entry was published on oktober 24, 2012 at 10:22 am and is filed under Life, mood. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: