mysillylittleworld

Some time off..

Jeg elsker høst. Det er bare noe med kulda som gjør at man med god samvittighet kan slappe av. Man må ikke ut å nyte været, men kan sitte inne å se ut på bladene som skifter farge og bruke tid til å ta vare på seg selv.

I går leverte jeg inn artikkelen som var en av de store oppgavene på skolen og i dag tok jeg meg fri, sov til halv ett og nå har jeg lakka neglene mine turkise, sitter under et brunt pelspledd og hører på Mark Knopfler, drikker te og varmer meg i sola som skinner inn gjennom vinduet

Deilig å kunne komme helt ned i null en gang i blant

Reklamer
This entry was published on oktober 1, 2012 at 12:17 pm and is filed under Life, mood, Musikk. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 tanker på “Some time off..

  1. Åh, det hørtes desidert mye bedre ut enn det jeg styrer med… Pga den dumme tåa går jeg jo på Voltaren, og jeg sliter veldig med bivirkningene… Kjedelig, men det er de tablettene som funker for å få meg på beina kjappest mulig. Så jeg satt på badet i ganske mange timer i går jeg, koste litt ekstra med doskåla da vettu! Men i dag er formen litt bedre, virker som at matlysten kanskje kommer snikende tilbake. Ellers sitter jeg også under et godt pledd, fra deg, og nyter en kopp med sinnssykt god mango te 🙂 ANBEFALES!

  2. Btw, styrkeprogrammer for mage/rygg og armer blir å komme tirsdag og torsdag neste uke 🙂 Og så klart får du ønsket ditt oppfylt i julegave! Står på bloggen hva du får 😉 hehehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: