mysillylittleworld

Do one thing everyday that scares you..

Det er mye som skremmer meg:

Jeg er redd for å skuffe andre. Jeg hater å gå glipp av ting, kanskje vil jeg aldri få muligheten igjen. Jeg er den siste som melder meg frivillig til å ringe etter Pizza eller ringe til mine besteforeldre, tanter og onkler. Min største frykt er å miste de jeg er glad og jeg er enda mer redd for å holde for hardt fast på dem.

Man kan ikke leve på frykt, derfor har jeg satt meg som mål å gjøre en ting som skremmer meg hver dag (I alle fall nesten)

Jeg sa opp jobben min hjemme i Ski. Jeg elsker folkene og jeg trives godt der, men jeg har ikke mulighet til å reise så langt og  det var på tide å bryte noen bånd til hjemstedet når jeg egentlig skal prøve å klare meg selv. Det er den første jobben jeg noensinne har sagt opp. Og i ettertid var det egentlig ikke noe farlig. De skjønte at jeg ikke kunne beholde jobben når jeg bor så langt unna uansett.

Jeg ringte en person jeg ville intervjue 15 ganger i løpet av en dag. Dro en halvtime til stedet han sa han var og sto utenfor og ventet en time før jeg ble sluppet inn. Det er noe av det mest skremmende jeg har gjort. Når man invaderer en person på den måten må man bare bite seg i det og stå i det. Flere ganger den dagen holdt jeg på å knekke sammen å gå hjem, men jeg sto i det, fikk intervjuet og kunne gå hjem med god samvittighet.

På fredag kveld hadde jeg blitt invitert på fest på studioet jeg trener på, men jeg valgte å bli hjemme. Men kjæresten min hadde planer om å game hele kvelden som etterlot meg alene uten en damn shit å gjøre. Likevel prøvde jeg å gjøre kvelden bra. Jeg trakk frem cava fra kjøleskapet, satte føttene i fotbad og tok meg en liten marathon med Gilmore Girls.

Det er hardt å stå i det, men etterpå har man lov til å være stolt av seg selv. Det gjør det hele mer verdt.

Reklamer
This entry was published on september 29, 2012 at 10:17 am and is filed under Life, love, mood, Musikk. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Én tanke på “Do one thing everyday that scares you..

  1. Proud of you giiirrl<3
    Sangen er pen. Punktum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: