mysillylittleworld

Lesedag

Studiene har begynt for fullt og skolens ansatte rister oss ut av sommerdvalen med all sin makt. Fortsatt er vi midt i andre fadderuke og det er mer enn nok sosialt som foregår etter skoletid i tillegg til brutalt lange og krevende dager på skolen. Selv har jeg sniki meg unna fadderopplegget for å lade opp batteriene.

I løpet av de to første ukene har vi hatt et skrivekurs og innføring i intervjuteknikk i tillegg til mer. Vi hr mildt sagt blitt kasta ut i journalistikkens verden. Vi måtte skrive flere tekster helt ut av det blå, lese de opp i grupper og gi respons. Og dette var allerede andre dag. Da vi hadde intervjuteknikk måtte vi intervjue den vi satt ved siden av, filme det og la hele klassen se på og vurdere. Man fikk ikke mye tid til overs til å bli kjent før man skulle flaue seg ut og bli skremt til å bli kjent med hverandre.

Denne opplevelsen hr vært helt annerledes fra hva jeg har vært borti tidligere og ut i fra det inntrykket jeg sitter igjen med har det vært starten på en fantastisk klassemiljø. Vi er 70 stk. i klassen, men på denne måten er det ingen mulighet for å komme unna å snakke med alle. Selv om jeg går rundt å er usikker på om jeg virkelig vil bli journalist er det ingen tvil om at jeg kommer til å trives de neste tre årene.

I dag har vi heldigvis fått en fridag til å fordøye informasjonen som har blitt proppa inn i hodene våre. Og det beste er at jeg kan bruke halve dagen på å bla gjennom avisen og likevel føle at jeg bruker dagen effektivt. I kveld er det quiz og torsdagspils med klassen og før den tid skal jeg rekke innom vors med faddergruppa.

Det er i alle fall en lovende start.

Reklamer
This entry was published on august 23, 2012 at 10:01 am and is filed under Life, studier. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: