mysillylittleworld

Jakt på leilighet

På mandag begynte jeg og kjæresten å se etter en leilighet i Oslo. Greit å komme seg ut hjemmefra for å ha litt mer plass til meg selv og oss (jeg tar masse plass).

Vi tilbrakte mange timer foran finn.no for å finne noe vi likte og sendte mail til absolutt alle som var til en grei pris. Etter alle skrekkhistoriene, om hvor mye arbeid det var og hvor mange visninger vi kom til å måtte gå på sammen med stor pågang av andre som vil leie, forberedte vi oss på en lang prosess. Likevel tror jeg vi slapp lett unna. 

På onsdagen ringte jeg et nummer for å høre om en leilighet på Nydalen som skulle leies ut til 7500,- i måneden. Selv om vi hadde litt snøtt med penger i forhold til å kunne betale depositum bestemte vi oss til slutt for å dra på visning samme dag likevel. Da vi kom dit ble vi møtt av hun som leide nå og han som leide ut. De var utrolig imøtekommende og svarte på alle de spørsmålene vi hadde. På forhånd hadde vi lagd en lang liste med alt vi skulle spørre om angående ekstrautgifter og detaljer, men alt virket helt perfekt.

Det var en leilighet i et hus som var delt opp i 4 leiligheter. Tilgang på hage og fire min til t-banen. Likevel var det rolig og stille og rett ved naturen. Som et lite koselig nabolag ved marka midt i by’n. I tillegg til god plass og mulighet til å bruke hagen som vi ville var leiligheten klar til å overtas fra mandag.

Etter å ha gått ut i hagen for å bestemme oss sammen uten å bli påvirket av de som leide ut ble vi enige om at vi ikke kunne la sjansen gå i fra oss. En time senere ble vi ringt opp og spurt om vi var interesserte i å overta.

I går skrev vi under kontrakten og på mandag skal vi innom leiligheten og hente nøklene.

Ufattelig at det gikk så fort. Tror virkelig vi traff spikeren på hodet!

Jeg er lykkelig 😀

-Silje Marie

Reklamer
This entry was published on juni 1, 2012 at 10:35 am and is filed under Life. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Én tanke på “Jakt på leilighet

  1. Lykke vel fortjent! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: