mysillylittleworld

The dark side..

Rastløsheten har kommet over meg og besatt meg fullstendig i det siste. Lysten til å gjøre alt, men humøret til å sitte inne å gjemme meg i en mørk krok. Jeg prøver å bli med på det meste selv om jeg burde sitte inne å lese til eksamen. Jeg er hjemme og får unna ting, men så angriper panikken meg atter en gang. Hva om jeg går glipp av noe!

Det er tider som denne man skulle ønske man kunne sette seg ned på terrassen, puste rolig ut og nyte sola. Men der blir det plutselig for varmt, jeg får vondt i ryggen av å sitte inntil veggen og jeg føler at klærne jeg har på meg ser helt for jævlige ut. Hva pokker tenkte jeg i morges da jeg slang de på? Ikke at de virka mer riktige den gang heller.

Når jeg endelig har roet meg ned får jeg øye på notatblokka i øyekroken og skyldfølelsen over at jeg ikke leser kommer over meg og stresset bobler opp i brystet nok en gang. Jeg vil ringe en venninne for å distrahere meg selv, men ender opp med å legge på temmelig fort fordi jeg blir potte sur og irritert av å høre på stemmen hennes. Ikke noe personlig. Alt er bare feil i dag.

Jeg vet knapt hvor jeg skal gjøre av meg. Brystet har knyttet seg i en blanding av rastløshet, panikk og irritasjon og hver gang notatblokka ligger foran meg kommer tankene mine over på alt jeg burde gjort. Forhåpentligvis er det kun eksamensnerver som angriper meg og på torsdagen forsvinner vekta i det øyeblikket eksamen er levert.

Men da begynner sommerjobbingen og alle tingene jeg ikke har fått gjort på grunn av eksamen. Tenk på alle kveldene jeg må jobbe og alt jeg går glipp av..

Reklamer
This entry was published on mai 21, 2012 at 5:39 pm and is filed under mood. Bokmerk permalenken. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Én tanke på “The dark side..

  1. Uff, så fælt. Håper det går fint på eksamen, lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: